Zeevruchten pasta met romige rode pesto-saus
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 500g pasta
  • 800g gemengde zeevruchtendiepvries, ontdooid
  • 1 uifijn gesnipperd
  • 3teentjes lookgeperst
  • 300ml room
  • 2el rode pesto
  • 1 visbouillonblokje
  • pezo
  • olijfolie
  • 1geut droge witte wijn
  • blanke roux
Instructies
  1. Stoof de ui glazig samen met de look in olijfolie.
  2. Blus met de witte wijn. Laat even inkoken.
  3. Voeg nu de room, de rode pesto en het visbouillonblokje toe. Laat op een zacht vuurtjes garen.
  4. Doe als laatste de zeevruchten erbij en warm goed door.
  5. Breng op smaak met pezo.
  6. Dik de saus eventueel in met witte roux.
  7. Kook de pasta gaar in gezouten water zoals aangegeven staat op de verpakking.
  8. Serveer de saus met de pasta.