Zero pasta met verse saus
Porties
2personen
Porties
2personen
Ingrediƫnten
  • 2zakjes zero pasta
  • 2 uienfijn gesneden
  • 250g gehakt
  • 1klein potje tomatenpuree
  • 1 rode paprikain blokjes gesneden
  • 1 groene paprikain blokjes gesneden
  • 1 gele paprikain blokjes gesneden
  • pezo
  • oregano
  • cayennepeper
  • italiaanse kruiden
  • olijfolie
  • 2handjes gemalen kaas
Instructies
  1. Stoof de ui glazig in olijfolie.
  2. Voeg het gehakt toe en bak rul. Doe er het tomatenpuree bij en laat even meebakken.
  3. Doe er nu de paprikablokjes bij en kruid met pezo, Italiaanse kruiden, cayennepeper en oregano. Voeg eventueel een geutje water toe zodat het niet kan aanzetten.
  4. Spoel ondertussen de zero pasta met koud water. Knip hem met een keukenschaar wat korter, zo kan je de pasta beter mengen onder de saus.
  5. Wanneer de groentjes beetgaar zijn voeg dan de pasta toe en roer goed om. Bak twee minuitjes mee en het is klaar.
  6. Verdeel over de borden en werk af met geraspte kaas.
Notities

Een koolhydraatarme, glutenvrije en calorie-arm pasta.

Onbezorgd pasta eten, vanaf nu kan het met zero pasta.

Deze pasta geeft ook een lang voldaan gevoel.