Zuiderse pasta met gegrilde paprika
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediƫnten
  • 250g spirelli
  • 125g gegrilde paprika op oliebv. Lidl in kleine blokjes
  • 1teentje lookgeperst
  • 2handjes parmezaanschaafsel van blok
  • 2handjes rucolagehakt
  • pezo
  • olijfolie
  • zwarte olijvenfacultatief
Instructies
  1. Kook de pasta gaar in gezouten water, spoel direct onder koud stromend water. Laat goed uitlekken en afkoelen.
  2. Stoof het teentje look aan in wat olijfolie met de paprikablokjes. Gebruik ook de olie van de paprika’s, deze bevat zeer veel smaak. Zet ze onder de pasta.
  3. Meng de rucola en de kaas onder de pasta.
  4. Kruid met pezo en indien nodig nog wat olijfolie.
  5. Naar smaak kan je er nog wat zwarte olijfjes aan toevoegen.
Notities

Zeer lekkere pasta boordevol smaak en kleur.

Lekker bij de BBQ, maar staat zeker ook op je buffet.