Ingrediënten    
                
        Puree    
                - 500 g loskokende aardappelen
 - 1 el granen mosterd
 - 50 g cheddar-kaas geraspt
 - 1 nootje boter
 
        Gehakt-groentenmengeling    
                - 250 g kalfsgehakt
 - 1 ui fijn gesnipperd
 - 2 wortels met de dunschiller in sliertjes en fijn gehakt
 - 2 takken selder in blokjes gesneden
 - 1 el tomatenpuree
 - 1 el bloem
 - 350 ml water
 - 1/2 rundsbouillonblokje
 - 1 el worcestersaus
 - pezono
 
        
    Porties: personen
    
                
        Instructies    
                - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en stamp fijn met een nootje boter, de kaas en de mosterd. Breng op smaak met pezono.
 - Bak het gehakt rul.
 - Bestrooi met bloem en laat even mee aanbakken. Blus met het water. Kruid met 1/2 bouillonblokje, worcestersaus en pezo. Laat 15 minuten sudderen, zodat het wat indikt.
 - Verwarm de oven voor op 200 graden.
 - Doe het gehakt-groenten mengsel in een ovenschotel. De puree er boven op en zet 25 minuten in de oven.
 
								
        
