Gasten­boek

Ontdek wat anderen van onze woning vonden.

Schrijf een recencie voor ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Je bericht wordt zichtbaar nadat het beoordeeld is.

4 berichten.
 Gemiddelde waardering: 5,00 van 5 (4 stemmen)
Familie Decelle uit Morkhoven schreef op 15/07/2018:
Net terug van 14 dagen in de Provence Verte, vele mooie uitstappen gedaan, gegeten op topadresjes, vele mooie wandelingen, dit alles met de info van Tinne en Wim. L' Olivier sauvage is een mooi vakantiehuis in Frankrijk met alle comfort en netheid van een Belgische woning. We kunnen niet bedenken wat niet aanwezig was. Wij hebben door dit alles een echte topvakantie gehad!
Groetjes Ils, Lore, Cedric en Stefan.
Cindy Timmers uit Overpelt schreef op 01/08/2017:
Tinne en Wim zijn en super gastvrouw en-heer.
Het vakantiehuis is enorm ruim met meer dan voldoende voorzieningen. Aparte badkamers voor iedere kamer. Een mooi uitgeruste keuken. Iedere keer is het weer thuiskomen in La douce France in l’ Olivier sauvage. Het is tip top in orde en enorm proper. Als je echt wil genieten van het authentieke Frankrijk, de sfeer van de Provence op zijn best, dan is dit een echte aanrader.
Ideaal om tot rust te komen en als uitvalsbasis voor zeer mooie ontdekkingen in de streek.
Bedankt Tinne en Wim voor jullie gastvrijheid!
Hilde Paesen uit Ellikom schreef op 20/07/2017:
Toplocatie.
Zeer mooie woning (met zwembad).
Gezellig dorpje waar je kan ploeteren in een beekje, lekker wijntje kan drinken op een terrasje of een bezoek kan brengen aan nog veel andere, typisch Franse stadjes in de buurt. Een echte aanrader….
Tinne en Wim zijn perfecte gastheer en gastvrouw.
Hopelijk zien we ons nog regelmatig daar in het prachtige Zuiden.
Bedankt, Hilde en David 🙂
Noëlla Huypens uit Neerpelt schreef op 05/11/2016:
In de zomer van 2016 mogen genieten van dit mooie huisje. Rustig gelegen, op wandelafstand van het dorpje, waar regelmatig iets te beleven valt.
Het huisje zelf is tip top in orde: alle kamers een eigen badkamer, super goede bedden, tv met Vlaamse posten, een overdekt terras met een grote tafel waar iedereen makkelijk aan kan zitten, een grote ijskast, wat zeker welkom was met de hoge temperaturen in juli.
Alles was netjes gepoetst. De badkamers tip top in orde, een afwasmachine zodat je tijdens je vakantie gewoon kan genieten.
In 2016 was de tuin nog niet klaar en konden we nog niet van het zwembad genieten, maar in het dorpje konden de kids hun voeten laten afkoelen in de beek, en op een kwartiertje rijden, lag een superleuke plaats met zwemzone en ligweide onder de bomen en dit zelfs gratis.
In de vele dorpjes die makkelijk te bereiken zijn met de auto, kan je 's middags aan heel lage prijsjes lekker lunchen. Of je gaat naar 1 van de vele grote winkels in de buurt en kan zelf iets lekkers klaar maken in de keuken waar je echt alles in vindt.
Onze ervaring: het huisje is groter dan de foto's je doen denken.
Voor ons was dit een supervakantie! Bedankt Tinne en Wim!
Reactie van Tinne en Wim
Dank je wel voor je reactie en we vonden het fijn dat jullie er waren, wij hebben er ook van genoten.