Ingrediënten    
                - 2 zakjes parelcouscous
 - 2 rode ui fijn gesnipperd
 - 200 g wortels in schijfjes gesneden
 - 2 pruimtomaten ontpit en in blokjes gesneden
 - 1 klein blik kikkererwten 60 gram
 - 1/2 courgette in staafjes gesneden
 - 20 tal zwarte olijven
 - 1 koffielepel ras-el-hanout let op is pikant
 - 200 g vegan kippenreepjes
 - kokosolie
 - pezo
 - 100 ml water
 
        
    Porties: personen
    
                
        Instructies    
                - Stoof de ui aan in een wokpan met kokosolie.
 - Voeg de kippenreepjes toe en bak mee aan.
 - Voeg de wortels en de kikkererwten toe en kruid met ras el hanout en pezo.
 - Voeg de courgette en het water toe, laat 10 minuutjes pruttelen, tot alles beetgaar is.
 - Kook ondertussen de parelcouscous zoals aangegeven staat op de verpakking.
 - Voeg de olijven als laatste toe, proef en kruid indien nodig bij.
 - Verdeel de parelcouscous over de borden en schep de Marokkaanse groentjes er bovenop.
 
        Notities    
                Ook lekker met echte kip en aubergines, paprika enz.