pinda rotsjes
Recept Afdrukken
Porties
14 rotsjes
Porties
14 rotsjes
pinda rotsjes
Recept Afdrukken
Porties
14 rotsjes
Porties
14 rotsjes
Ingrediënten
  • 200 g chocolade naar keuze Zwart, melk of witte chocolade
  • 250 g ongezouten pinda’s
  • bakpapier
Porties: rotsjes
Instructies
  1. Laat de chocolade au bain marie smelten.
  2. Zet de noten onder de chocolade en roer goed.
  3. Leg bakpapier op een snijplank en maak nu mooie hoopjes van de chocolade.
  4. Laat opstijven in de frigo.
Notities

Deze zijn altijd een succes bij de koffie.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne