Aardappelpuree met knolselder, vis en groene kruiden
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Aardappelpuree met knolselder, vis en groene kruiden
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 4 middel grote aardappelen
  • 250 g schartong
  • 1 ui
  • 3/4 knolselder
  • melk
  • boter
  • pezono
  • 1 handje peterselie
  • 3 lente-uitjes
Porties: personen
Instructies
  1. Schil en was de aardappelen, snij ze in blokjes.
  2. Schil de knolselder en snij in blokjes.
  3. Snipper de ui fijn en doe de aardappelen, knolselder en de ui in 1 kookpot. Kook gaar in gezouten water.
  4. Snij ondertussen de lente-uitjes in ringetjes en hak de peterselie fijn.
  5. Giet de aardappelen in een zeef en doe ze weer in de kookpot, stamp ze fijn met wat boter en melk. Kruid met pezono en roer er de verse kruiden onder.
  6. Bak de vis in een pan, voeg bij de puree en stamp hem nog eens.
Notities

Zeer lekkere puree voor bij een visgerecht.

Echt heel smaakvol!

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne