Ingrediënten
- 4 middel grote aardappelen
- 250 g schartong
- 1 ui
- 3/4 knolselder
- melk
- boter
- pezono
- 1 handje peterselie
- 3 lente-uitjes
Porties: personen
Instructies
- Schil en was de aardappelen, snij ze in blokjes.
- Schil de knolselder en snij in blokjes.
- Snipper de ui fijn en doe de aardappelen, knolselder en de ui in 1 kookpot. Kook gaar in gezouten water.
- Snij ondertussen de lente-uitjes in ringetjes en hak de peterselie fijn.
- Giet de aardappelen in een zeef en doe ze weer in de kookpot, stamp ze fijn met wat boter en melk. Kruid met pezono en roer er de verse kruiden onder.
- Bak de vis in een pan, voeg bij de puree en stamp hem nog eens.
Notities
Zeer lekkere puree voor bij een visgerecht.
Echt heel smaakvol!