Ingrediënten
- 8 stukjes aiguillettes de canard
- 4 rijpe abrikozen
- 2 koffielepels balsamicoazijn
- 1 el verse tijm
- olijfolie
- pezo
Porties: stukjes
Instructies
- Snij twee abrikoosjes in kleine blokjes en doe ze in een glazen kom.
- Voeg de balsamicoazijn en de blaadjes tijm toe.
- Kruid de eend met pezo en leg bij de abrikoosjes. Besprenkel met olijfolie en roer om. Zet 1 nachtje afgedekt in de koelkast.
- Halveer de rest ven de abrikoosjes.
- Grill het vlees mooi bruin op de BBQ of in een grillpan. Ook de abrikoosjes grill je kort mee aan.
- Lekker met een frisse salade van rucola en tomaatjes.
Notities
Aiguillettes is het reepje vlees dat tussen de borst en het karkas zit.
Hou je van zoet, ook lekker met pruimen ipv abrikozen.