Bladerdeeghapje met ricotta
Recept Afdrukken
Porties
20 stuks
Porties
20 stuks
Bladerdeeghapje met ricotta
Recept Afdrukken
Porties
20 stuks
Porties
20 stuks
Ingrediënten
  • 1 rol bladerdeeg
  • 150 g ricotta
  • 1 eigeel
  • 50 g geraspte parmezaan
  • peper
  • 90 g seranoham
  • basilicumblaadjes
Porties: stuks
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Rol het bladerdeeg uit en besmeer met de ricotta en kruid met peper.
  3. Strooi er de parmezaan over en beleg met de ham en de basilicumblaadjes. Rol mooi op en snij in stukken van 1 cm.
  4. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier. En smeer ze in met het losgeklopt eigeel.
  5. Zet ze 20 minuten in de oven of tot ze mooi bruin zijn. Serveer direct.
Notities

Valt bij kinderen zeker in de smaak.

Simpel en makkelijk te maken.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne