Ingrediënten
- 4 paprika’s
- 1/2 rode ui
- 2 takjes tijm fijn gehakt
- 1 takje dragon fijn gehakt
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- pezo
Porties: Personen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Was de paprika's en halveer ze. Verwijder de zaadlijsten. Leg ze op een bakplaat met het snijvlak naar onder. Zet ze in de voorverwarmde over tot de schil is zwart geblakerd.
- Haal ze uit de oven en leg er een natte keukenhanddoek over.
- Snij intussen de ui in halve ringen.
- Haal de schil van de paprika's met een mesje. Let op: ze zijn nog heet!
- Snij de paprika's in stukken en laat afkoelen.
- Voeg de ui en de verse kruiden toe. Breng op smaak met pezo, balsamicoazijn en olijfolie. Meng goed en klaar om te serveren.
- Lekker als bijgerecht bij de BBQ.