Ingrediënten
- 4 grote vastkokende aardappelen
- 150 g boontjes zuiver gemaakt
- 1 rode ui in halve ringen gesneden
- 1 teentje look geperst
- 1 zoete rode paprika in reepje gesneden
- pezo
- olijfolie
- 3 inktvisjes gewassen, droog gedept en in reekjes gesneden
Porties: personen
Instructies
- Schil de aardappelen en snij in grote blokjes. Kook ze beetgaar in gezouten water, giet af en laat afkoelen.
- Kook de boontjes beetgaar in gezouten water, giet af en spoel onder koud stromend water.
- Stoof de ui en de look aan in olijfolie. Voeg de paprika toe en stoof beetgaar.
- Doe nu de aardappelen erbij en bak aan.
- Als laatste de inktvis en de boontje, bak alles nu nogmaals krachtig aan en kruid met pezo.
Notities
Bak de inktvis zeker niet te lang anders wordt hij rubberachtig.
Deze salade is lekker bij vis.
Kijk recept: Tonijn met courgette en Italiaanse aardappel salade.