Ingrediënten
- 300 g kippenblokjes
- 300 g krieltjes in 4 gesneden
- 1 gele paprika in reepjes gesneden
- 1 rode ui in halve ringen gesneden
- 5 jonge wortels in de lengte gehalveerd
- 250 g champignons in partjes
- olijfolie
- pezo
- italiaanse kruiden
- 2 koffielepels rode pesto bertolli
- kippenkruiden
- 1 takje peterselie
Porties: personen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Leg de krieltjes, de ui, de paprika, de champignons en de wortels op een bakplaat met bakpapier. Kruid met Italiaanse kruiden. Besprenkel met wat olijfolie en schuif 30 minuten in de oven.
- 10 minuten nadat je de bakplaat in de oven hebt geschoven, doe je de kippenblokjes in een ovenschotel en kruid met pezo en wat kippenkruiden. Zet ze 20 minuten in de oven.
- Roer de groentjes en de kip regelmatig om.
Notities
Heel makkelijk te maken en zeer smaakvol.
Goed gekruid door de pesto.