Ingrediënten
- 250 g spirelli
- 5 tal zongedroogde tomaatjes fijn gesneden
- 15 zwarte olijven grof gesneden
- 1 handje pijnboompitjes
- 1 hand rucola grof gehakt
- 3 opgelegde artisjok in vier gesneden
- 50 g groene pesto
- 1 handje Parmezaan krullen
- 1 geut olijfolie
- 100 g feta in kleine blokjes gesneden
Porties: personen
Instructies
- Kook de spirelli zoals aangegeven staat op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stomend water.
- Meng er de pesto en een geut olijfolie onder.
- Rooster de pijnboompjes in een droge pan mooi bruin en voeg toe aan de pasta.
- Grill de artisjok in een grillpan, snij in stukjes en roer onder de pasta.
- Meng de rucola, de olijfjes, de feta, de tomaatjes en de Parmezaan onder de pasta.
Notities
Deze pasta is lekker bij gourmet, buffet, BBQ enz...