Koude pastasalade met pesto
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Koude pastasalade met pesto
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 250 g spirelli
  • 5 tal zongedroogde tomaatjes fijn gesneden
  • 15 zwarte olijven grof gesneden
  • 1 handje pijnboompitjes
  • 1 hand rucola grof gehakt
  • 3 opgelegde artisjok in vier gesneden
  • 50 g groene pesto
  • 1 handje Parmezaan krullen
  • 1 geut olijfolie
  • 100 g feta in kleine blokjes gesneden
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de spirelli zoals aangegeven staat op de verpakking. Giet af en spoel onder koud stomend water.
  2. Meng er de pesto en een geut olijfolie onder.
  3. Rooster de pijnboompjes in een droge pan mooi bruin en voeg toe aan de pasta.
  4. Grill de artisjok in een grillpan, snij in stukjes en roer onder de pasta.
  5. Meng de rucola, de olijfjes, de feta, de tomaatjes en de Parmezaan onder de pasta.
Notities

Deze pasta is lekker bij gourmet, buffet, BBQ enz...

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne