Ingrediënten
- 1 eitje
- 1 koffielepel room
- 1 eetlepel spekblokjes extra fijn gemaakt
- 1 spriet bieslook
- 1 krultje peterselie
- 1 blaadje dragon
- zwarte peper
Porties: persoon
Instructies
- Open het eitje voorzichtig en doe het ei in een kommetje. De eierschaal mooi heel houden (in de handel vind je hulpmiddeltjes om het kopje van het eitje er mooi af te knippen)
- Snipper alle kruiden fijn en meng onder het eitje, klop goed los, samen met de room en kruid met een weinig peper.
- Bak de spekblokjes in een droge pan krokant, voeg het eitje toe en roer goed, draai ook direct je vuur uit.
- Vul het eierschaaltje weer op.
Notities
Zeer lekker en een leuk idee met een paasontbijt of klein buffetje.
Je kan de roereitjes ook gewoon in een warmhoudbak serveren, bijvoorbeeld wanneer je veel volk hebt. Dan is het vullen van eitjes te omslachtig en heb je koude eitjes.