Ingrediënten
- 2 zakjes parelcouscous
- 2 rode ui fijn gesnipperd
- 200 g wortels in schijfjes gesneden
- 2 pruimtomaten ontpit en in blokjes gesneden
- 1 klein blik kikkererwten 60 gram
- 1/2 courgette in staafjes gesneden
- 20 tal zwarte olijven
- 1 koffielepel ras-el-hanout let op is pikant
- 200 g vegan kippenreepjes
- kokosolie
- pezo
- 100 ml water
Porties: personen
Instructies
- Stoof de ui aan in een wokpan met kokosolie.
- Voeg de kippenreepjes toe en bak mee aan.
- Voeg de wortels en de kikkererwten toe en kruid met ras el hanout en pezo.
- Voeg de courgette en het water toe, laat 10 minuutjes pruttelen, tot alles beetgaar is.
- Kook ondertussen de parelcouscous zoals aangegeven staat op de verpakking.
- Voeg de olijven als laatste toe, proef en kruid indien nodig bij.
- Verdeel de parelcouscous over de borden en schep de Marokkaanse groentjes er bovenop.
Notities
Ook lekker met echte kip en aubergines, paprika enz.