Ingrediënten
- 200 g rigatoni pasta
- 1/2 groene kool fijn gesneden
- 250 g champignons in schijfjes
- 250 g kalfsmedaillons in blokjes gesneden
- 1 noot boter
- 100 ml room
- 100 ml water
- pezo
- paprikapoeder
Porties:
Instructies
- Kook de groene kool 5 minuten in gezouten water, giet af en verfris onder ijskoud water.
- Bak de champignons aan in een pan met boter. Kruid ze met pezo. Haal uit de pan.
- Bak in dezelfde pan de kalfsblokjes mooi bruin. Kruid ze met pezo.
- Kook ondertussen de pasta in gezouten water zoals aangegeven staat op de verpakking.
- Voeg bij de kalfsblokjes de champignons en de groene kool. Laat even mee aanbakken.
- Blus nu met de room en het water. Kruid met het bouillonblokje en paprikapoeder, dik een beetje in met blanke roux. Proef de saus en kruid indien nodig bij met pezo.
- Meng de pasta onder de saus en serveer.