Rozijnentoast met wildpaté en mango-gember konfijt
Recept Afdrukken
Porties
8 stuks
Porties
8 stuks
Rozijnentoast met wildpaté en mango-gember konfijt
Recept Afdrukken
Porties
8 stuks
Porties
8 stuks
Ingrediënten
  • 50 g wildpaté
  • 1 conference peer in fijne reepjes gesneden
  • enkele sneetjes rozijnenbrood
  • mango-gember konfijt heb het merk van Didden gebruikt
  • 1 handje luzerne scheuten of tuinkers
Porties: stuks
Instructies
  1. Steek sterretjes uit het brood met een koekjesvorm. Toast ze in de oven tot ze licht gekleurd zijn.
  2. Besmeer de toastjes met wildpaté, daarop de mango-gember konfijt. Werk af met enkele staafjes peer en de luzerne scheuten.
Notities

Zo simpel en boordevol smaak.

Winter amuse, bv met de feestdagen.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne