Ingrediënten
- 2 rundsbrochetten elk 95 gram
- 1 groene tomaat
- 1 gele tomaat
- 1 donker rode tomaat
- 1/2 rode ui
- enkele basilicumblaadjes
- olijfolie
- pezo uit de molen
- 1 nootje boter
Porties: persoon
Instructies
- Was en snij de tomaatjes in plakjes, leg ze willekeurig op het bord.
- Snij de ui in fijne maantjes en leg over de tomaatjes.
- Werk de tomaatjes af met wat olijfolie, pezo en basilicum.
- Zet een pan op het vuur en laat er de boter in smelten. Kruid de saté's met pezo en bak ze kort maar krachtig in de pan, ze mogen nog roze zijn.
- Leg de saté's bij de tomaatjes en serveer. Lekker met 1000 islands saus .
Notities
Dit gerecht heb ik vandaag klaargemaakt in de pan, omdat ik alleen was.
Het zou zeker zo lekker zijn op de BBQ, bij mooi weer met wat gasten aan de tafel.