Ingrediënten
- 4 harde perzikken gehalveerd
- 2 kleine courgette
- 1 pakje feta
- 80 g rucola
- 3 takjes verse munt
- 2 handjes amandelnootjes
- 1 pepertje fijn gesneden
- olijfolie
- pezo
Porties: Personen
Instructies
- Snij de courgette in plakjes van 1/2 cm dikte en smeer ze in met olijfolie, kruid met pezo. Gril ze in een goed voorverwarmde grillpan.
- Halveer de perziken en smeer het snijvlak in met olijfolie, gril ze in de grillpan.
- Doe de sla in een grote kom, leg er de perziken en de courgette schijfjes bij. Verbrokkel de feta erover. Werk af met de amandelnootjes, chilipepertje en de munt. Als laatste nog wat olijfolie en pezo.
Notities
Leg de perziken tijdig uit de frigo zodat ze op kamertemperatuur zijn. Door het korte grillen worden ze binnenin niet warm.
Lekkere frisse salade met zoete toets.