Ingrediënten
- 1 stokbrood
- 1 avocado
- 1 mango
- 1/2 citroen
- 1/2 rood pepertje
- 1 kleine rode ui
- 1 teentje look
- 125 g verse geitenkaas
- 2 el olijfolie
- zwarte peper uit de molen
- 1 bakje tuinkers
Porties: stuks
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snij het stokbrood in mooie gelijke sneetjes. Smeer de broodjes lichtjes in met wat olijfolie en bak ze in ongeveer 5 minuutjes krokant.
- Snij de avocado in brunoise en besprenkel met wat citroensap.
- Snij de mango in brunoise.
- Snipper de rode ui en het pepertje fijn.
- Meng de rode ui, peper, mango en de avocado onder elkaar en kruid met zwarte peper. Meng er een klein geutje olijfolie onder.
- Pel het teentje look en snij het in twee. Neem elk toastje en ga met het teentje look over het toastje. Besmeer ze met wat geitenkaas, daarop de salsa en werk af met wat tuinkers.
Notities
Zeer lekker en fris hapje.
De toastjes kan je op voorhand afbakken, ze blijven krokant. De salsa kan je eveneens maken op voorhand, maar het besmeren doe je à la minuut.