Ingrediënten    
                - 1/2 wittekool
 - 8 scampi's
 - sesamolie
 - 2 cm gember
 - 1 teentje look
 - soja saus
 - 1 limoen
 - koriander
 - sesamzaadjes
 
        
    Porties: personen
    
                
        Instructies    
                - Snij de kool in fijne reepjes en was de kool.
 - Rasp de gember fijn.
 - Pers de look.
 - Meng de kool met de gember, de look, een goede geut sesamolie en kruid met pezo.
 - Laat dit gaar stoven op een rustig vuurtje, roer regelmatig.
 - Maak ondertussen de scampi's zuiver, ontdarm en pel ze, laat wel het staartje zitten.
 - Wanneer de kool bijna gaar is voeg je nog een geut sojasaus toe en een beetje limoensap.
 - Bak nu de scampi's in sesamolie.
 - Dresseer het bord: leg wat witte kool op het bord met daarop de scampi's en werk af met wat koriander en sesamzaadjes.