Ingrediënten    
                - 1 pitta broodje
 - 1 eetlepel tzazkikisaus zie recept Tzatziki
 - 1 cocktailtomaatje
 - 1 schijf augurk
 - 2 stukjes gemarineerde entrecote
 - 1 geut olijfolie
 - pezo molen
 - 2 koffielepels gedroogde oregano
 
        
    Porties: persoon
    
                
        Instructies    
                - Marineer de entrecote: smeer het vlees in met olijfolie aan de twee kanten en kruid hem vervolgens met pezo en de gedroogde oregano, laat hem nu een uurtje op kamertemperatuur marineren.
 - Maak de tzazkiki, zie recept Tzatziki!
 - Snij de tomaatjes en de augurk in plakjes.
 - Bak het vlees saignant of naar eigen smaak. Er moet geen vetstof in de pan want er hangt genoeg olie aan het vlees.
 - Bak ondertussen het pitabroodjes in de broodrooster.
 - Snij het vlees in mooie plakjes.
 - Beleg nu het broodje, eerst wat saus, daarop de tomaatjes, de augurk en als laatste het vlees.
 
        Notities    
                Het vlees is ook zeer lekker op de BBQ!