Ingrediënten
- 800 g rode krieltjes
- 3 el mayonaise
- 1 el mosterd
- 2 kofielepels groene tabasco
- 1 rode ui fijn gesnipperd
- 3 grote augurken fijn gesneden
- 1/2 bakje tuinkers
- pezo
Porties: personen
Instructies
- Kook de aardappelen in licht gezouten water beetgaar. Giet af en laat afkoelen.
- Snij de aardappelen in schijfjes en grill ze in de grillpan. Smeer de plakjes in met olijfolie.
- Verdeel de aardappelen op een plat bord.
- Bestrooi met de ui en de augurkjes.
- Maak het sausje: meng de mayonaise met de mosterd en de tabasco. Kruid af met pezo.
- Besprenkel de aardappelen met de dressing en werk af met de tuinkers.
Notities
Deze aardappelsalade heeft wat pit maar is zo lekker.
Dit moet je eens proberen wanneer je wat meer tijd hebt. Je zal versteld staan van de smaak!
Meer dan gewoon koude patatjes.
Je kan ze makkelijk een dag op voorhand bereiden.