Ingrediënten
- 1 komkommer
- 1 kleine rode ui fijn gesnipperd
- 1 grote tomaat in blokjes gesneden
- 8 tal zwarte olijven in ringetjes gesneden
- 8 kippenhaasjes
- 60 g feta verkruimeld
- 1 beetje citroensap
- pezo
- 125 g Griekse yoghurt
- tandoori kruiden
- enkele blaadjes munt
Porties: personen
Instructies
- Snij de komkommer in twee. 1 helft rasp je grof en de ander helft in blokjes. De geraspte komkommer doe je in een propere handdoek en knijp er al het vocht uit.
- Meng de Griekse yoghurt met de geraspte komkommer en breng op smaak met pezo en citroensap. Je kan er ook nog een klein teentje look aan toevoegen (optioneel).
- Bak de kip mooi bruin in een pan met boter. Kruid met pezo en tandoori kruiden. Laat wat afkoelen.
- Verdeel nu de groentjes, de kip, de feta en de saus over de bordjes. Werk af met verse munt.
Notities
Zeer lekkere en frisse salade met ook wat pit.