Ingrediënten
Salade
- 8 grote vastkokende aardappelen beetgaar gekookt in de schil
- 6 eitjes hard gekookt
- 250 g gerookte forel
- 8 radijsjes in plakjes gesneden
- 4 handjes rucola
- 1 rode ui in halve ringen gesneden
Sausje
- 4 el Griekse yoghurt
- 4 el mayonaise
- 1/2 koffielepel mosterd
- pezo
- 1 handje bieslook fijn gesneden
- 1 handje peterselie fijn gehakt
- texmex kruiden naar smaak
Porties: personen
Instructies
- Maak het sausje: meng de mayonaise, de yoghurt, de peterselie, de bieslook en de mosterd onder elkaar en breng op smaak met pezo en texmex kruiden.
- Verdeel de rucola over vier borden. Snij de aardappelen in partjes. Halveer de eitjes. Snij de forel in stukjes.
- Verdeel de aardappelen, de eitjes, de forel, de ui en de radijsjes over de rucola. Werk af met de saus.
Notities
De saus mag redelijk doorsmaken, je zal zien dat de saus met de salade samen zeer lekker is.
Lekker met een stukje stokbrood.