Bowl van vitello tonnato
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Bowl van vitello tonnato
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 150 g bereid kalfsgebraad slager
  • 1 blik tonijn op oliefolie uitgelekt
  • 1 el mayonaise
  • 2 el Griekse yoghurt
  • pezo
  • 1 el kappertjes
  • paprikapoeder
  • 250 g krieltjes Beetgaar gekookt
  • 200 g fijne boontjes beetgaar gekookt
  • 12 tal kerstomaatjes gehalveerd
  • 4 appelkappertjes
  • 2 handjes rucola gewassen
Porties: personen
Instructies
  1. Doe de tonijn in een kom en roer de mayonaise en de Griekse yoghurt er onder. Breng op smaak met pezo en paprika poeder. Lepel de kappertjes eronder.
  2. Leg wat sla in de borden, verdeel de krieltjes, de boontjes, de tomaatjes, het kalfsvlees en de tonijnsaus. Werk af met de appelkappertjes.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne