Bulger met kip, erwtjes, broccoli en curry saus
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Bulger met kip, erwtjes, broccoli en curry saus
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 300 g bulger kookbuiltjes
  • 400 g kippenhaasje
  • 1 ui fijn gesneden
  • 1 sjalot fijn gesnipperd
  • 200 g jonge diepvries erwtjes
  • 1 1/2 broccoli in roosjes
  • 2 zakjes curry saus naar keuze
  • pezo
  • kippenkruiden
  • olijfolie
  • boter
Porties: personen
Instructies
  1. Snij de kip in stukjes, kruid met pezo en kippenkruiden. Bak ze aan in boter. Haal ze uit de pan.
  2. Doe in dezelfde pan wat olijfolie en stoof de ui en de sjalot glazig.
  3. Stoom de broccoli beetgaar. Kook de erwtjes in gezouten water beetgaar. Spoel de groenten onder koud stromend water.
  4. Kook de bulger zoals aangegeven staat op de verpakking.
  5. Verwarm de groentjes samen met de ui en de kippenblokjes, kruid met pezo en een geut olijfolie.
  6. Maak de curry saus zoals aangegeven staat op de verpakking. Dresseer de borden.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne