Ingrediënten
- 300 g bulger kookbuiltjes
- 400 g kippenhaasje
- 1 ui fijn gesneden
- 1 sjalot fijn gesnipperd
- 200 g jonge diepvries erwtjes
- 1 1/2 broccoli in roosjes
- 2 zakjes curry saus naar keuze
- pezo
- kippenkruiden
- olijfolie
- boter
Porties: personen
Instructies
- Snij de kip in stukjes, kruid met pezo en kippenkruiden. Bak ze aan in boter. Haal ze uit de pan.
- Doe in dezelfde pan wat olijfolie en stoof de ui en de sjalot glazig.
- Stoom de broccoli beetgaar. Kook de erwtjes in gezouten water beetgaar. Spoel de groenten onder koud stromend water.
- Kook de bulger zoals aangegeven staat op de verpakking.
- Verwarm de groentjes samen met de ui en de kippenblokjes, kruid met pezo en een geut olijfolie.
- Maak de curry saus zoals aangegeven staat op de verpakking. Dresseer de borden.