Ingrediënten
- 1 grote mok couscous
- 2 tomaten ontpit en in blokjes gesneden
- 1 rode ui in halve ringen gesneden
- 1/2 komkommer in plakjes gesneden
- 1 rode puntpaprika in blokjes gesneden
- 20 blaadjes munt in reepjes gesneden
- 1 citroen het sap
- 20 zwarte olijven
- pezo
- olijfolie
- 12 tal inktvisjes in reepjes gesneden
- 1 citroen het sap
- paprika poeder
- 1 teentje look geperst
Porties: personen
Instructies
- Giet een mok kokend water over de couscous en laat wellen, roer los met een vork.
- Doe de inktvis met een geut olijfolie, het citroensap, de look, het paprika poeder en pezo in een kom en laat marineren.
- Meng de groenten onder de couscous.
- Roer de munt en de olijven onder de couscous.
- Breng op smaak met pezo, citroensap en olijfolie.
- Grill de inktvis kort en krachtig.
- Serveer de couscous met de inktvis.