Ingrediënten
Vlees
- 400 g kippenhaasje
- 1/2 zakje fajita kruidenmix
- Arachideolie
Salade
- 1/2 rode ui fijn gesnipperd
- 1/2 mango in brunoise
- 1/2 groene paprika in brunoise
- 1/2 rode paprika in brunoise
- 10 takjes platte peterselie fijn gehakt
- pezo
- 3 el koolzaadolie
- 2 el azijn
Extra
- Jalapeño mayonaise kant en klaar (of sausje naar smaak)
- opgelegde Jalapeño pepers
- 4 wraps
Porties: personen
Instructies
- Snij het kippenhaasje in reepjes en kruid met de fajita kruiden. Laat even trekken.
- Maak ondertussen de salade: Meng alles voor de salade onder elkaar en breng op smaak met koolzaadolie, azijn en pezo.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bak de kip mooi aan in arachideolie.
- Zet alles in kommetjes op de tafel zodat iedereen zijn eigen fajita naar smaak kan maken. Leg de wraps eventjes in de voorverwarmde oven om op te warmen, dit gaat super snel.
Notities
Niks zo fijn als samen aan tafel zitten en iedereen vult zijn eigen broodje, hoe ontspannen kan een etentje zijn!
Je kan ook gewone salade, tomaatjes en verschillende sausjes serveren, zo is er zeker voor iedereen wat wils.
Ook lekker tussen een pitabroodje.