Ingrediënten
- 300 g spirelli
- 1 rode puntpaprika in blokjes gesneden
- 1 gele puntpaprika in blokjes gesneden
- 1/2 komkommer geschild, ontdaan van zaadlijst en in blokjes gesneden
- 1 kleine rode ui fijn gesnipperd
- 200 g kerstomaatjes gehalveerd
- 1 grote hand rucola fijn gehakt
- 1 handje bieslook fijn gesneden
- 3 takjes peterselie fijn gehakt
- 2 el mayonaise
- 2 el yoghurt
- pezo
Porties: personen
Instructies
- Kook de pasta in gezouten water beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Meng er olijfolie onder, zo plakt hij niet aan elkaar.
- Maak het sausje: meng de mayonaise en de yoghurt onder elkaar. Breng op smaak met de verse kruiden en pezo.
- Meng alle fijngesneden groenten onder de pasta.
- Roer als laatste de saus eronder.
Notities
Lekker bij de BBQ of gourmet.