Frisse pasta-salade
Recept Afdrukken
Porties
6 à 8 personen
Porties
6 à 8 personen
Frisse pasta-salade
Recept Afdrukken
Porties
6 à 8 personen
Porties
6 à 8 personen
Ingrediënten
  • 300 g spirelli
  • 1 rode puntpaprika in blokjes gesneden
  • 1 gele puntpaprika in blokjes gesneden
  • 1/2 komkommer geschild, ontdaan van zaadlijst en in blokjes gesneden
  • 1 kleine rode ui fijn gesnipperd
  • 200 g kerstomaatjes gehalveerd
  • 1 grote hand rucola fijn gehakt
  • 1 handje bieslook fijn gesneden
  • 3 takjes peterselie fijn gehakt
  • 2 el mayonaise
  • 2 el yoghurt
  • pezo
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de pasta in gezouten water beetgaar. Giet af en spoel onder koud stromend water. Meng er olijfolie onder, zo plakt hij niet aan elkaar.
  2. Maak het sausje: meng de mayonaise en de yoghurt onder elkaar. Breng op smaak met de verse kruiden en pezo.
  3. Meng alle fijngesneden groenten onder de pasta.
  4. Roer als laatste de saus eronder.
Notities

Lekker bij de BBQ of gourmet.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne