Geitenkaasje met gemarineerde komkommer
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Geitenkaasje met gemarineerde komkommer
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 1 zacht geitenkaasje
  • 1/2 komkommer
  • bieslook
  • zachte roze peperbessen
  • pezo
  • olijfolie
Porties: personen
Instructies
  1. Snij de komkommer met de mandoline in dunne schijfjes en bestrooi ze lichtjes met zeezout, laat 15 minuten marineren in een vergiet.
  2. Spoel ze nadien zeer goed en druk het vocht eruit.
  3. Verdeel het kaasje in 4 en maak er bolletjes van.
  4. Versnipper de bieslook en rol elk bolletje erdoor.
  5. Leg op elk bordje een bolletje kaas met daarrond de komkommer.
  6. Werk af met wat roze peperbolletjes, een draai van de pepermolen en wat olijfolie.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne