Ingrediënten    
                - 6 hondstongrolletjes diepvries, ontdooid
 - 1 venkel in reepjes gesneden
 - 6 kleine wortels zuiver gemaakt en in lucifers gesneden
 - 200 ml culinaire room
 - 100 ml droge witte wijn
 - 2 steranijs
 - olijfolie of boter
 - 1/3 visbouillonblokje
 - puree
 
        
    Porties: personen
    
                
        Instructies    
                - Maak puree van bloemige aardappelen.
 - Verhit wat olijfolie in een kookpot, Stoof hier de venkel en de wortelreepjes in aan.
 - Blus met witte wijn en room.
 - Voeg het bouillonblokje en het steranijs toe. Laat de groentjes beetgaar worden.
 - Leg de hondstongrolletjes in de saus en kruid met pezo. Laat ze 10 minuten garen in de saus.
 - Dresseer de borden: Doe wat puree op de borden, daarop de groentjes, de hondstongrolletjes en wat saus. Werk af met een schijfje limoen en wat venkelgroen.