Hondstongrolletjes met venkel
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Hondstongrolletjes met venkel
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 6 hondstongrolletjes diepvries, ontdooid
  • 1 venkel in reepjes gesneden
  • 6 kleine wortels zuiver gemaakt en in lucifers gesneden
  • 200 ml culinaire room
  • 100 ml droge witte wijn
  • 2 steranijs
  • olijfolie of boter
  • 1/3 visbouillonblokje
  • puree
Porties: personen
Instructies
  1. Maak puree van bloemige aardappelen.
  2. Verhit wat olijfolie in een kookpot, Stoof hier de venkel en de wortelreepjes in aan.
  3. Blus met witte wijn en room.
  4. Voeg het bouillonblokje en het steranijs toe. Laat de groentjes beetgaar worden.
  5. Leg de hondstongrolletjes in de saus en kruid met pezo. Laat ze 10 minuten garen in de saus.
  6. Dresseer de borden: Doe wat puree op de borden, daarop de groentjes, de hondstongrolletjes en wat saus. Werk af met een schijfje limoen en wat venkelgroen.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne