Ingrediënten
- 6 hondstongrolletjes diepvries, ontdooid
- 1 venkel in reepjes gesneden
- 6 kleine wortels zuiver gemaakt en in lucifers gesneden
- 200 ml culinaire room
- 100 ml droge witte wijn
- 2 steranijs
- olijfolie of boter
- 1/3 visbouillonblokje
- puree
Porties: personen
Instructies
- Maak puree van bloemige aardappelen.
- Verhit wat olijfolie in een kookpot, Stoof hier de venkel en de wortelreepjes in aan.
- Blus met witte wijn en room.
- Voeg het bouillonblokje en het steranijs toe. Laat de groentjes beetgaar worden.
- Leg de hondstongrolletjes in de saus en kruid met pezo. Laat ze 10 minuten garen in de saus.
- Dresseer de borden: Doe wat puree op de borden, daarop de groentjes, de hondstongrolletjes en wat saus. Werk af met een schijfje limoen en wat venkelgroen.