Ingrediënten
- 2 rode uien in halve ringen gesneden
- 2 teentjes look geperst
- 70 g tomatenpuree
- 1 gele groene en rode paprika in stukjes gesneden
- 500 ml kokosmelk
- 250 ml water
- 1 groentebouillonblokje
- 2 el madras curry
- 1/2 bloemkool in roosjes
- 2 tomaten ontpit en in blokjes
- 600 g kabeljauw
- 1 doosje baby spinazie
- verse koriander afwerking
- quinoa builtjes
Porties: personen
Instructies
- Stoof de ui en de look aan in olijfolie, voeg Madras curry, de tomatenpuree, de paprika's, de bloemkool roosjes, de kokosmelk, het water en het groentebouillon blokje toe.
- Kruid met zwarte peper en zout en laat 8 minuten sudderen.
- Voeg de tomatenblokjes toe.
- Kruid de kabeljauw met pezo en leg deze bovenop de groentjes, duw zachtjes de vis in het vocht en laat nogmaals 10 minuten zachtjes sudderen, niet meer roeren (anders valt de vis helemaal uit elkaar).
- Kook ondertussen de quinoa zoals aangegeven staat op de verpakking.
- Dresseer de borden en werk af met koriander.
Notities
Geïnspireerd door Sandra Bekkari.