Ingrediënten
Brochette
- 2 dikke kalfs medaillons in blokjes gesneden
- 1/2 rode ui in vier gesneden
- 3 champignons gehalveerd
- 1 courgette 4 tal linten met de dunschiller gemaakt
Aardappelen
- 8 krieltjes beetgaar gestoomd en gehalveerd
- gedroogde tijm
Sla
- 1 little gem gehalveerd in de lengte
- texmex kruiden
Extra
- olijfolie
- pezo
Vitello tonnato-saus
- 1 blik tonijn natuur
- 3 el mayonaise
- 1 beetje citroensap
Porties: personen
Instructies
- Maak de saus: doe de uitgelekte tonijn en de mayonaise in een maatbeker en mix glad. Breng op smaak met citroensap en pezo. Maak de saus wat lopender door een beetje water toe te voegen.
- Maak de brochette: een blokje kalfsvlees, een champignon, een blokje kalfsvlees, een lintje courgette, een blokje kalfsvlees en een rode ui. Wissel af tot de ingrediënten op zijn. Kruid met pezo.
- Kruid de aardappelen met pezo en tijm. Besprenkel met olijfolie.
- Kruid de little gem met pezo en texmex kruiden. Besprenkel met olijfolie.
- Grill alles op de BBQ.
- Leg een brochette, enkele krieltjes en een slahart op elk bord, serveer met de vitello tonnato saus.