Ingrediënten
- 2 rode paprika's gehalveerd en ontdaan van zaadlijsten
- 1 gele paprika gehalveerd en ontdaan van zaadlijsten
- 2 kalkoenlapjes
- 4 plakjes proscuitto
- pezo
- 4 blaadjes salie
- 1 geut olijfolie
- 1 sjalotje fijn gesnipperd
- 1 el kappertjes
- 1 el appelazijn
- 1 koffielepel agavesiroop
- 2 handjes rucola
- 2 el peterselie fijngehakt
Porties: personen
Instructies
- Leg de paprika's met het snijvlak naar onder in de airfryer bak ze ongeveer in 10 minuten of tot de schil zwart geblakerd. is Haal ze uit de airfryer en bedek met een natte keukenhanddoek voor 5 minuten.
- Verwijder de schil en snij in reepjes.
- Meng de sjalot, kapertjes, appelazijn, peterselie, agavesiroop, rucola en de paprika's. Kruid met pezo.
- Kruid de kalkoenlapjes met pezo en leg op elk lapje twee blaadjes salie. Pak de kalkoenlapjes in met proscuitto.
- Bak het vlees in een pan met olijfolie.
- Haal het vlees uit de pan en halveer ze.
- Serveer de kalkoenlapjes met de paprika salade