Mini hamburger
Recept Afdrukken
Porties
23 stuks
Porties
23 stuks
Mini hamburger
Recept Afdrukken
Porties
23 stuks
Porties
23 stuks
Ingrediënten
  • 500 g gekruid gemengd gehakt runds-varkens
  • 1 eitje
  • 50/80 g paneermeel voel aan, het gehakt mag niet te droog en niet te nat zijn
  • 1 hand bieslook fijn gesnipperd
  • 1 grote sjalot fijn gesnipperd
  • 1 grote hand gemalen gratin kaas
Porties: stuks
Instructies
  1. Meng het gehakt met het eitje, de sjalot, de kaas en de bieslook.
  2. Doe er nu 50 g paneermeel bij en meng goed onder elkaar. Dit gaat het beste met je handen, wanneer het nog te zeer plakt voeg je nog wat paneermeel toe.
  3. Vorm nu mooie kleine balletjes en druk ze wat platter, leg ze op een bord dek af met plasticfolie en zet ze in de koelkast tot verder gebruik.
  4. Bak de burger op een hete gourmet.
Notities

Ook lekker met een plakje gebakken pancetta erbij en mini hambuger-broodjes die je ook eventjes opwarmt op de gourmet.

Je kan er natuurlijk ook nog een plakje cheddar op leggen enz...

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne