Ingrediënten
- 500 g gekruid gemengd gehakt runds-varkens
- 1 eitje
- 50/80 g paneermeel voel aan, het gehakt mag niet te droog en niet te nat zijn
- 1 hand bieslook fijn gesnipperd
- 1 grote sjalot fijn gesnipperd
- 1 grote hand gemalen gratin kaas
Porties: stuks
Instructies
- Meng het gehakt met het eitje, de sjalot, de kaas en de bieslook.
- Doe er nu 50 g paneermeel bij en meng goed onder elkaar. Dit gaat het beste met je handen, wanneer het nog te zeer plakt voeg je nog wat paneermeel toe.
- Vorm nu mooie kleine balletjes en druk ze wat platter, leg ze op een bord dek af met plasticfolie en zet ze in de koelkast tot verder gebruik.
- Bak de burger op een hete gourmet.
Notities
Ook lekker met een plakje gebakken pancetta erbij en mini hambuger-broodjes die je ook eventjes opwarmt op de gourmet.
Je kan er natuurlijk ook nog een plakje cheddar op leggen enz...