Mosterdsaus
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Mosterdsaus
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 1 grote sjalot fijn gesnipperd
  • boter
  • 400 ml kippenfond 1 pot
  • 10 geut room
  • pezo
  • 1 koffielepel graanmosterd
  • 1 koffielepel mosterd Devos&Lemmens
  • maizena
Porties: personen
Instructies
  1. Stoof het sjalotje aan in boter.
  2. Giet er de fond en de twee soorten mosterd bij en laat wat inkoken.
  3. Giet er een geut room bij en dik de saus wat in met maizena. Kruid bij met pezo.
Notities

Lekker bij een hammetje of varkenshaasje.

Wanneer je de saus te sterk vindt, voeg dan nog wat extra room toe.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne