Ingrediënten
- 4 el room
- 1 handje bieslook fijn gesnipperd
- 1 handje dille fijn gehakt
- pezo
- 1/2 moot zalmfilts in kleine blokjes gesneden
- 2 eitjes
- 2 ramequins potjes
- 1 noot boter
Porties: personen
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Smeer de ramequins potjes in met wat boter.
- Doe in elk potje twee eetlepels room.
- Verdeel over de room de zalm en een deel van de groene kruiden. Kruid met wat pezo.
- Breek voorzichtig de eitjes in de ramequins potjes en kruid met pezo.
- Schuif de eitjes in de oven en bak ze ongeveer 15 à 20 minuten in de oven.
- Lekker met een stukje stokbrood.
Notities
Wees voorzichtig wanneer je de ramequins potjes uit de kom water haalt.
Zeer lekker en smeuïg gerechtje.
Leuk idee voor de paasdagen.