Ingrediënten
- 125 ml kokosmelk
- 125 ml room
- 2.5 g gelatine
- 1 mespunt koriander
- pezo
- 1 koffielepel limoensap
- 1/2 mango
- 1/4 ananas
- 1/4 rode chili peper
- 1 hand verse koriander
- 1 el olijfolie
Porties: personen
Instructies
- Week de gelatine in koud water.
- Breng de room en de kokosmelk aan de kook en kruid met koriander en pezo.
- Haal van het vuur en roer er de gelatine door, giet in amuse glaasjes en laat afkoelen in de koelkast.
- Maak de salsa: Snij de mango en de ananas in kleine blokjes. Snipper de chilipeper fijn en hak de koriander . Meng alles onder elkaar met 1 el olijfolie en het citroensap.
- Wanneer de panna cotta is opgesteven, lepel je wat salsa op de panna cotta en werk af met een blaadje koriander.