Panna cotta van kokosmelk met mango en ananas salsa
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Panna cotta van kokosmelk met mango en ananas salsa
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 125 ml kokosmelk
  • 125 ml room
  • 2.5 g gelatine
  • 1 mespunt koriander
  • pezo
  • 1 koffielepel limoensap
  • 1/2 mango
  • 1/4 ananas
  • 1/4 rode chili peper
  • 1 hand verse koriander
  • 1 el olijfolie
Porties: personen
Instructies
  1. Week de gelatine in koud water.
  2. Breng de room en de kokosmelk aan de kook en kruid met koriander en pezo.
  3. Haal van het vuur en roer er de gelatine door, giet in amuse glaasjes en laat afkoelen in de koelkast.
  4. Maak de salsa: Snij de mango en de ananas in kleine blokjes. Snipper de chilipeper fijn en hak de koriander . Meng alles onder elkaar met 1 el olijfolie en het citroensap.
  5. Wanneer de panna cotta is opgesteven, lepel je wat salsa op de panna cotta en werk af met een blaadje koriander.
Notities

Lekker met een zuiderse twist.

Mooie frisse kleuren.



 

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne