Remouladesaus
Recept Afdrukken
Porties
6 personen
Porties
6 personen
Remouladesaus
Recept Afdrukken
Porties
6 personen
Porties
6 personen
Ingrediënten
  • 2 el zure room
  • 2 el mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 hand verse dille fijn gehakt
  • 1 hand peterselie fijn gehakt
  • 250 grote augurken in brunouise
  • 2 eitjes hard gekookt en afgekoeld
  • citroensap
  • pezo
Porties: personen
Instructies
  1. Meng de zure room, de mayonaise en de mosterd onder elkaar.
  2. Voeg de verse kruiden en de augurkjes toe.
  3. Plet de eitjes grof met een vork en meng ze onder de saus.
  4. Breng op smaak met citroensap en pezo.
  5. Is de saus iets te dik, voeg dan een heel klein beetje water toe. Meng alles goed, dek af en zet in de frigo tot gebruik. Blijft enkele dagen goed in de frigo.
Notities

Maak het de dag voordien, dan zullen de smaken beter tot zijn recht komen.

Lekker bij verse asperges of een stukje gepaneerde vis enz...

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne