Ingrediënten
- 2 el zure room
- 2 el mayonaise
- 1 theelepel mosterd
- 1 hand verse dille fijn gehakt
- 1 hand peterselie fijn gehakt
- 250 grote augurken in brunouise
- 2 eitjes hard gekookt en afgekoeld
- citroensap
- pezo
Porties: personen
Instructies
- Meng de zure room, de mayonaise en de mosterd onder elkaar.
- Voeg de verse kruiden en de augurkjes toe.
- Plet de eitjes grof met een vork en meng ze onder de saus.
- Breng op smaak met citroensap en pezo.
- Is de saus iets te dik, voeg dan een heel klein beetje water toe. Meng alles goed, dek af en zet in de frigo tot gebruik. Blijft enkele dagen goed in de frigo.
Notities
Maak het de dag voordien, dan zullen de smaken beter tot zijn recht komen.
Lekker bij verse asperges of een stukje gepaneerde vis enz...