Romig pickles sausje
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Romig pickles sausje
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 150 ml witte wijn
  • 150 ml kippenbouillon kokend water met 1/2 blokje
  • 250 ml room
  • 125 gram pickles de gene die jezelf lekker vindt
  • pezo
  • 1 klontje boter
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de boter in een steelpannetje.
  2. Snij ondertussen de ui fijn en stoof glazig in de boter.
  3. Voeg er de wijn en de bouillon aan toe en laat tot de helft inkoken.
  4. Doe er nu de pickles en en de room bij en laat nog wat inkoken, kruid eventueel nog wat bij met pezo.
  5. Zeef de saus en serveer.
Notities

Dit is een verrassend lekkere en zachte saus, onder andere bij varkensvlees, BBQ of bij een steak enz...

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne