Ingrediënten
- 1 Savourette varkensgebraad met truffel verkrijgbaar in de Delhaize
- boter
- pezo
- 2 rode uien in vier gesneden
- 1 bussel jonge wortels zuiver gemaakt en in schuine stukjes gesneden
- 400 g snijbonen in stukjes gesneden
- 2 zakjes zoete aardappel frietjes
Porties: personen
Instructies
- Kruid het gebraad met pezo en bak het rondom aan in boter. Blus de pan met een beetje water en doe alles in een ovenschaaltje. Leg de ui partjes erbij.
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Stoom de groentjes beetgaar.
- Zet het vlees 30 minuten in de oven.
- Bak ondertussen de frietjes in de airfryer of friteuse.
- Bak de groentjes op in een pan met boter en kruid met pezo.
- Snij het gebraad in plakjes en serveer met de groentjes, de ui en de zoete aardappel frietjes. Besprenkel het vlees met de vleesjus.
Notities
Zeer lekker vlees!