Savourette varkensgebraad met truffel, groentjes en zoete aardappelfrietjes
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Savourette varkensgebraad met truffel, groentjes en zoete aardappelfrietjes
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 1 Savourette varkensgebraad met truffel verkrijgbaar in de Delhaize
  • boter
  • pezo
  • 2 rode uien in vier gesneden
  • 1 bussel jonge wortels zuiver gemaakt en in schuine stukjes gesneden
  • 400 g snijbonen in stukjes gesneden
  • 2 zakjes zoete aardappel frietjes
Porties: personen
Instructies
  1. Kruid het gebraad met pezo en bak het rondom aan in boter. Blus de pan met een beetje water en doe alles in een ovenschaaltje. Leg de ui partjes erbij.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  3. Stoom de groentjes beetgaar.
  4. Zet het vlees 30 minuten in de oven.
  5. Bak ondertussen de frietjes in de airfryer of friteuse.
  6. Bak de groentjes op in een pan met boter en kruid met pezo.
  7. Snij het gebraad in plakjes en serveer met de groentjes, de ui en de zoete aardappel frietjes. Besprenkel het vlees met de vleesjus.
Notities

Zeer lekker vlees!

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne