Sobanoedels met gemarineerde runderreepjes
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Sobanoedels met gemarineerde runderreepjes
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 120 g sobanoedels
  • 4 lente-uitjes in ringetjes
  • 1 teentje look fijn gesneden
  • 1 rode paprika in stukjes, niet te klein
  • 2 cm gember in fijne staafjes
  • 300 g biefstuk in fijne reepjes gesneden
  • Arachideolie
  • sesamolie
Marinade
  • 1 el geraspte gember
  • 3 el sojasaus
  • 2 el rijstazijn
  • 5 druppels piripri
  • 1 el honing
  • 1/4 kl komijnpoeder
  • peper
Porties: personen
Instructies
  1. Meng alle ingrediënten voor de marinade en giet dit over het vlees. Laat minstens een uur marineren.
  2. Zet een wok op het vuur en bak het vlees op een hoog vuur krokant. Haal het vlees uit de pan.
  3. Doe wat arachideolie en sesamolie in de wok. Doe er de lente-uitjes, de look, de gember en de paprika in. Wok de groentjes beetgaar.
  4. Kook ondertussen de sobanoedels gaar zoals aangeven staat op de verpakking. Spoel de noedels onder koud water.
  5. Voeg het vlees weer toe aan de wok.
  6. Doe wat noedels op een bord en werk af met de gemarineerde runderreepjes.
Notities

Oosters gerechtje.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne