Ingrediënten
- 120 g sobanoedels
- 4 lente-uitjes in ringetjes
- 1 teentje look fijn gesneden
- 1 rode paprika in stukjes, niet te klein
- 2 cm gember in fijne staafjes
- 300 g biefstuk in fijne reepjes gesneden
- Arachideolie
- sesamolie
Marinade
- 1 el geraspte gember
- 3 el sojasaus
- 2 el rijstazijn
- 5 druppels piripri
- 1 el honing
- 1/4 kl komijnpoeder
- peper
Porties: personen
Instructies
- Meng alle ingrediënten voor de marinade en giet dit over het vlees. Laat minstens een uur marineren.
- Zet een wok op het vuur en bak het vlees op een hoog vuur krokant. Haal het vlees uit de pan.
- Doe wat arachideolie en sesamolie in de wok. Doe er de lente-uitjes, de look, de gember en de paprika in. Wok de groentjes beetgaar.
- Kook ondertussen de sobanoedels gaar zoals aangeven staat op de verpakking. Spoel de noedels onder koud water.
- Voeg het vlees weer toe aan de wok.
- Doe wat noedels op een bord en werk af met de gemarineerde runderreepjes.
Notities
Oosters gerechtje.