Ingrediënten
- 4 el olijfolie
- 3 uien in halve ringen
- 2 el suiker
- 1 koffielepel sherryazijn
- 1/2 koffielepel korianderzaadjes
- 1 laurierblad
- pezo
- 1 stokbrood
- 1 teentje look
- 2 sneetjes foie gras
Porties: personen
Instructies
- Doe de olijfolie in een kookpot en voeg de ui, suiker, azijn, korianderzaadjes, laurier en pezo toe, laat dit alles 10 minuten pruttelen onder deksel.
- Neem het deksel van de pot en laat zo verder garen, roer regelmatig.
- Laat afkoelen.
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Snij het stokbrood in plakjes en rooster het in de oven licht krokant.
- Smeer de toastjes in met een teentje look.
- Beleg met de foie gras en de uienchutney.
Notities
Zo simpel, maar zo lekker en ook zo feestelijk voor wie van foie gras houdt.