Ingrediënten
Vlees en garnituur
- 300 g tournedos
- 1/2 avocado in brunoise gesneden
- 1/2 limoen het sap
- 1/2 ui in brunoise gesneden
- 1/3 zoete punt paprika in brunoise gesneden
- pezo
Dressing
- 3 takjes koriander fijn gehakt, hou enkele blaadjes voor de afwerking
- 2 takjes munt fijn gehakt, hou enkele blaadjes voor de afwerking
- 1 el vissaus
- 1 el gembersiroop
- 1 el sesamolie
- 1 snuifje piment d'espelette
- 1 beetje worcestersaus
Porties: personen
Instructies
- Maak eerst de dressing: Meng hiervoor alles onder elkaar.
- Snij het vlees zeer fijn en kruid met pezo. Doe het limoen sap onder de avocado. Meng er de avocado, de ui en de paprika onderelkaar.
- Meng het vlees met de groentjes en de dressing.
- Doe deze mengeling in een twee dresseerringen voor een mooie presentatie. Werk af met enkele blaadjes munt en koriander.
Notities
Lekker met een frisse salade en frietjes.