Toast met foie gras en erwtjes
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Toast met foie gras en erwtjes
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
  • 1/2 ciabatta
  • olijfolie
  • 300 g jong diepvrieserwtjes
  • 50 g foie gras
  • 50 g gerookte eend
  • verse tijm afwerking
Porties: personen
Instructies
  1. Snij het brood overlangs in twee, daarna in stukken van 3 cm. Besprenkel ze met olijfolie en grill ze krokant in de oven.
  2. Kook de erwtjes gaar in ongezouten water, giet af en spoel onder koud water. Houd 1 handje apart voor de afwerking.
  3. Mix de rest van de erwtjes samen met de foie gras fijn en duw door een fijne zeef.
  4. Besmeer de toast met erwten-foie-gras-puree, daarop een plakje gerookte eend en werk af met wat erwtjes, een takje tijm en een draai van de pepermolen.
Notities

Zeer mooi van kleur door het fris groene van de erwtjes!

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne