Tomaat-mozzarella in de oven
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Tomaat-mozzarella in de oven
Recept Afdrukken
Porties
2 personen
Porties
2 personen
Ingrediënten
  • 2 tomaten
  • 1 bolletje mozzarella
  • 6 ansjovis op olie met look
  • 1 handje peterselie
  • 100 ml olijfolie
  • enkele walnoten
  • 1 klein teentje look
  • peper
  • basilicumblaadjes
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Snij de tomaat en mozzarella in plakjes.
  3. Kruid elk schijfje tomaat met wat peper uit de molen.
  4. Stel nu de tomaat samen: een schijfje tomaat, een schijfje mozzarella en een blaadje basilicum, stapel zo door en zet vast met een prikker.
  5. Zet ze in een ovenschaal en bak ze een 8 minuten in de oven op 180 graden.
  6. Maak ondertussen de topping voor de tomaat: Mix de ansjovis, olijfolie, noten en de look. Breng op smaak met peper.
  7. Zet de tomaten op bordjes en werk af met wat ansjovissaus.

Ik weet het:

niets is zo storend als zo’n venstertje wanneer je een site verlaat!

Maar naast het delen van mijn recepten, wil ik je laten kennismaken met mijn andere passie, nl. het Zuid-Franse plattelandsleven, waar ik bijna 4 maanden per jaar woon. Ik verhuur in het kleine dorpje Entrecasteaux  deze vakantiewoning.

Zonnige groetjes, Tinne