Ingrediënten
- 12 sneetjes gerookte zalm
- 1 potje philadelpha met kruiden
- verse dille
- 1 komkommer
- 2 grote tomaat
- pezo
- 2 sjalot
- azijn
- olijfolie
- parmezaan
- balsamicosiroop
Porties: personen
Instructies
- Komkommer schillen, ontpitten en in hele kleine blokjes snijden.
- Tomaten ontpitten en in kleine blokjes snijden.
- Sjalotje fijn snipperen.
- Dille hakken.
- Zet dit allemaal onder elkaar en meng met wat olie, azijn en breng op smaak met pezo.
- Besmeer de gerookte zalm met de kruidenkaas, les er wat dille op en rol op, zorg dat de dille er bovenaan wat uitsteekt. maak 3 rolletjes zalm van verschillende hoogte.
- Zet de rolletjes recht op een bordje met de dille bovenaan. een ringetje groentjes met wat geschaafde parmezaan en versier met een streepje balsamicosiroop.